RFSK - Matthew Wigan Associates

RFSK

The landscape proposals for this mixed use / residential development provided a series of carefully designed open spaces that will support the diverse building uses, create important visual links with nearby open spaces, whilst offering high quality external spaces in their own right.

The courtyard will create an attractive space for residents and users of the RFSK facilities. Distinction will be provided between the public and private areas, through the use of level changes and planting. RFSK users and staff will also use the space for small group meetings or break-out space from events.

Roof terraces will provide residential amenity as well as informal play space. Sheltered areas will provide protection from the elements, whilst plants will enhance the visual setting, biodiversity and opportunities for well-being.